

# TeacherX – Program

#### Sunday 24 March 2024

For attendees staying with our accommodation partner.

Time	Duration	Details	Location
5.00 pm	60 mins	Welcome drinks sponsored by Study Work Grow	Mercure Townsville

## Day 1: Monday 25 March 2024

\*Please wear closed in footwear and comfortable clothing for all sessions.

JCU Townsville, Bebegu Yumba campus. 1 James Cook Drive Douglas QLD 4811

Time	Duration	Details	Location
8.30 am	30 mins	Arrival and registrations Welcome and acknowledgement of country	Building 506 – Multi Modal Space, Engineering & Innovation Place
9.00 am	90 mins	Session 1: Master of Education workshop  • Educational Leadership  • Career Development  • Educational Research  Highlighting the labour market information, examining the future of work and career development, and exploring the role of curriculum in relation to changing work futures	
10.30 am	20 mins	Morning tea	
10.50 am	90 mins	Session 2: Hear from our Colleges  College of Arts, Society and Education College of Business, Law and Governance College of Science and Engineering College of Medicine and Dentistry College of Healthcare Sciences College of Public Health, Medical and Veterinary Sciences	
12.30 pm	45 mins	Networking Lunch	Central Plaza

Continued next page >>>







### **Day 1 continued**

JCU Townsville, Bebegu Yumba campus. 1 James Cook Drive Douglas QLD 4811

Time	Duration	Details	Location
1.15 pm	60 mins	Campus tour	
2.15 pm	30 mins	Session 3: Outreach Presentation	Education Central. B 134
2.45 pm	30 mins	Session 4: Future Students Update	Education Central. B 134
3.15 pm		Conclusion	
3.15 pm	60 mins	Optional accommodation tour	

## Day 2: Tuesday 26 March 2024

 ${\rm *Please\ wear\ closed\ in\ footwear\ and\ comfortable\ clothing\ for\ all\ sessions}.$ 

Cowboys Community and High Performance Centre, 26 Graham Murray Place, Railway Estate QLD 4810

Time	Duration	Details	Location
8.30 am	3.5 hrs	<ul> <li>Heroes in Sport Taster – Cowboys High Performance Centre</li> <li>Cowboys Community and High Performance Tour</li> <li>Sport and Exercise Science workshop with Wade Sinclair and Dr Tamra Jones</li> </ul>	Cowboys Community and High Performance Centre
12.00 pm	30 mins	Travel to JCU Townsville campus	
12.30 pm	30 mins	Lunch	JCU Townsville campus
1.00 pm	2.5 hrs	Heroes in Sport Taster – JCU Townsville  • Variety of health discipline workshops	JCU Townsville campus
3.30 pm		Conclusion	



